晚間給肌膚多一點呵護 ♥Jouvé 滋養晚霜♥

前排真係好唔開心,因為皮膚一直都好乾,而且仲成面都係敏感粒,又紅又痕,搽咩都無改善,成個人無晒心機﹗夏天成日都覺得應該要搽一啲質地比較薄同清爽嘅護膚品先係最舒服,但係成日長時間都留喺冷氣地方,皮膚唔乾就假啦﹗我決定夜晚要轉用一啲比較滋潤又可以保濕鎖水嘅面霜。

最近我用緊呢款美國品牌Jouvé嘅滋養晚霜,佢可以喚醒沉睡嘅肌膚幹細胞,進行修復同更生;裡面仲蘊含咗獨特嘅植物萃取物,可以深層咁滋養肌膚,提升肌膚嘅活力。

Jouvé 滋養晚霜嘅售價係HK$1,055/30ml,價錢方面雖然唔太親民,不過佢嘅功效絕對值回票價架﹗

附有一支小括棒,可以用佢嚟取出面霜,更衛生又能夠控制每次用嘅份量,一舉兩得。

 呢個晚霜嘅味道有啲似檸檬夾心餅,質感方面好rich,推開嘅時候感覺好幼滑。

每晚搽完爽膚水同精華之後,我就會用呢個晚霜。雖然佢嘅質感好rich,不過吸收得好好,而且一啲都唔笠。用完之後,成塊面都好柔軟、好保濕同埋好有彈性添。

呢個晚霜夠曬滋潤同保濕,用左兩個星期,皮膚上面嘅敏感粒同泛紅問題有明顯嘅改善,真係好開心呀﹗

Jouvé 卓霏產品現於 ARIIX HONG KONG LTD 發售。

地址:香港九龍旺角朗豪坊辦公大樓 3501 室

查詢電話:3974 9888

Facebook: https://www.facebook.com/Ariix-Office-Hong-Kong-995109083889270

免責聲明:

本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。

如需協助或希望獲得更多有關產品資訊請直接聯絡該品牌查詢或尋求相關專業意見。

如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

♥ 歡迎產品試用合作及工作坊邀請 ♥

聯絡方法:

facebook

Facebook Fans Page

Emailcarmen1314124@yahoo.com.hk

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s