提升眼周肌膚免疫力 ❤Shiseido Ultimune Power Infusing Eye Concentrate ❤

每日長時間對住電腦同玩手機,除咗對眼會好攰之外,眼部四周圍啲肌膚都會變差,搞到好易出眼紋同黑眼圈,令到一對電眼無曬神﹗好彩最近 Shiseido 推出咗全新升級眼部免疫力精華 Ultimune Power Infusing Eye Concentrate,一支可以提升眼周肌膚免疫力,仲有效對抗外在傷害,徹底咁樣解決眼周肌膚各種問題添﹗

 NEW﹗ Ultimune Power Infusing Eye Concentrate

全新升級眼部免疫力精華 HK$550 / 15ml

Shiseido皇牌免疫力再生精華已經分享過好多次,相信大家都唔會陌生啦﹗提升肌膚免疫力真係好重要,幫皮膚打好底子,從根源入手開始改善同加強﹗其實眼部肌膚係全面最脆弱嘅位置,所以我哋要更加細心呵護佢,而全新升級眼部免疫力精華,就有效改善影響眼型輪廓嘅五大眼周肌膚煩惱︰粗糙、黑眼圈、浮腫、皺紋及鬆弛。

全新升級眼部免疫力精華糅合柔肌防禦技術,幫助肌膚形成保護屏障,減少眼部摩擦帶來嘅傷害,同時深入滲透至角質層,保護每個肌膚層細胞,捍衛肌底防禦力。配方加入咗獨家免疫補濕複合物,為肌膚帶來更高層次嘅補濕效果; 複合物糅合墨角蘭精華同高效甘油,有助顯著增生同維持透明質酸嘅製造,亦有效針對游離基,防止朗格罕氏細胞造成的傷害。

今次嘅包裝真係花咗唔少心思架﹗根據產品理念設計出流線形瓶身同平滑渾圓的瓶蓋,象徵 Ultimune 眼部精華對摩擦嘅抗力新功效;與 Ultimune 系列原出一轍的鮮明紅色包裝,加上漸變色設計,象徵產品進一步改善膚質的升級功效。

質地水潤輕盈、延展性高又易吸收﹗另外,匯聚根據香氛學調配嘅治癒系香氣、包括:賦予紓緩同提神作用嘅辛辣綠草花香、具鎮靜效果嘅玫瑰同蓮花花香元素,有效舒緩壓力,提升肌底防禦力水平。

每次1泵份量就足夠一對眼用,所以大家唔好覺得咁細支就會好快用完,其實話俾大家知都幾襟用架﹗

早晚洗完面之後用,按壓泵出 1 次分量,搽喺雙眼嘅眼周皮膚,輕輕用手指推開至到吸收就ok喇﹗大家可以單用或 配搭 Shiseido 其他眼霜一齊用,更加能夠提升修護效果架﹗

用咗全新升級眼部免疫力精華大約兩星期,我發現眼部四周圍嘅乾紋減淡咗,而且眼尾色素比較暗沉嘅位置都亮白咗,對眼望落精神同精靈啲添呀﹗

Shiseido 全新升級眼部免疫力精華  Ultimune Power Infusing Eye Concentrate

2019 年 7 月 1 日於香港及澳門全線 Shiseido 專門店及專櫃有售

♥ 是次產品由theZtyle.com/品牌提供

如想更了解 SHISEIDO 的產品,可以瀏覽:

Facebook: https://www.facebook.com/SHISEIDOHK

免責聲明:

本文章所發表的全部內容均屬個人意見及感受,並不代表該品牌之言論及立場。如需協助或希望獲得更多有關產品資訊請直接聯絡該品牌查詢或尋求相關專業意見。如從而引起任何損失或法律糾紛,本人概不負責。

♥ 歡迎產品試用合作及工作坊邀請 ♥

聯絡方法:

facebook

Facebook Fans Page

Email:carmen1314124@yahoo.com.hk

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s