一同見證 ❤ TonyMoly 江華島藥艾的神奇力量

最近去咗曼谷旅行,當地嘅天氣同香港真係好唔同,由於氣候變化嘅關係,皮膚又乾又易敏感,不過好彩我有帶埋 TonyMoly 江華島藥艾鎮靜強化系列。呢套護膚系列係韓國大熱艾草護膚品,經過3年熟成嘅江華島「獅爪藥艾」,有效護理肌膚平衡、強化肌膚屏障、鎮靜不穩定肌膚同打造通透有光澤嘅健康肌膚。

 江華島藥艾鎮靜強化精華液

產品只蘊含100%江華島藥艾萃取物一種成分,無香料無色素,成分溫和純淨,係護膚程序嘅第一步。

江華島藥艾鎮靜強化精華液的質地滋潤,可以沾濕化妝棉自制成藥艾面膜,敷10分鐘有助鎮靜肌膚。使用後,一些敏感泛紅的位置都會即時有所舒緩,有不錯的保濕功效。

另外,可以倒入噴霧瓶自制成藥艾噴霧,隨時隨地補充水分同營養,真係好推介呢款精華俾皮膚唔穩定嘅朋友。

 江華島藥艾鎮靜強化安瓶

安瓶蘊含72%江華島藥艾萃取物,而且是經過2次發酵的高濃縮精華,能夠為肌膚找回自然光澤嘅保濕鎮靜產品。

帶金色光澤嘅安瓶,能夠為肌膚注入飽滿營養同水份。






每日早晚使用一次,質感水潤易吸收,用完之後啲皮膚保濕又有光澤,仲可以解決埋缺水同暗啞問題添﹗

 TonyMoly 江華島藥艾鎮靜強化系列,可以喺佢哋嘅專門店買到架﹗

TONYMOLY

Facebook: https://www.facebook.com/TonyMolyHK

Website: www.tonymoly.com.hkv

廣告

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Google photo

您的留言將使用 Google 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s