「解脂酵素」每日幫你隔油、隔脂、隔醣

唔知大家明唔明白飲水都會肥嘅人,要減肥係有幾困難﹖再加上我本身係一個吃貨,減肥要節食,真心係一個挑戰。其實我一向都唔推介大家用節食嚟減肥,要瘦有好多方法,最緊要唔好影響身體同情緒。我知道如果戒澱粉質食物係會減得好快,但係無澱粉質吸收,成個人都會無曬力量,最近我就食緊呢款「解脂酵素」,蘊含豐富膳食纖維&天然複合酵素,能夠刺激腸道蠕動並觸及腸道罅隙間積聚嘅宿便,同時可溶解儲存於皮膚底層嘅脂肪,將佢無痛排走,改善腸道健康。

作為吃貨我最鍾意食粥粉麵飯同打邊爐,呢啲高糖、高油同高脂食物就係令我變肥嘅兇手。「解脂酵素」蘊含複合酵素,有助促進消化,分解食物殘渣,阻隔澱粉質、油份、醣份,避免食物囤積在腸道。另外,綠茶亦有促進脂肪氧化,燃燒體內多餘脂肪功效。   

葡萄籽精華,有強效抗氧化功能,可以令腸道更年輕,同時增強免疫力。仲有小麥草,有豐富膳食纖維,能夠促進腸道蠕動,潤滑大腸,將油脂同毒素排出體外。

每次只需喺餐前食二粒,就可以隔油、隔脂、隔醣,令你可以享受美食,又唔怕肥。丸狀設計,容易吞服,而且唔會有苦味,好易入口㗎﹗

食咗兩星期之後,我發現每日朝早同夜晚都可以順利排便,而且肚腩細咗,連皮膚都無咁暗啞,充滿光澤。重點係唔會肚瀉,唔會食完要即刻周圍搵廁所,由於成分溫和,食完唔會影響身體,真心推介俾易肥體質同有便秘問題嘅朋友仔。

萬寧獨家發售:https://www.mannings.com.hk/slimming-expert%E8%A7%A3%E8%84%82%E9%85%B5%E7%B4%A0-28%E7%B2%92/p/414193
#解脂酵素 #mealko # 秒KO #改善腸道# 隔油 #隔脂 #隔醣 #先阻隔後大餐 #萬寧獨賣

發表迴響

在下方填入你的資料或按右方圖示以社群網站登入:

WordPress.com 標誌

您的留言將使用 WordPress.com 帳號。 登出 /  變更 )

Twitter picture

您的留言將使用 Twitter 帳號。 登出 /  變更 )

Facebook照片

您的留言將使用 Facebook 帳號。 登出 /  變更 )

連結到 %s